- Recept voor chocoladesaus
Verse chocoladesaus (voor ongeveer 25 pers.)
− Breng 200 ml water met 200 g kristalsuiker aan de kook tot je een suikerwaterstroop verkrijgt.
− Meng daar ruim 400 g gesmolten, zwarte chocolade en een klontje verse boter… - Spaanse Churros recept
Churros is een typisch Spaans gerecht. De churros worden in Spanje zelfs als ontbijt gegeten, samen met een kop koffie en dikke chocoladesaus waarin de churros rechtop blijven staan! En gedurende de kerstvakantie is het traditie…
- Pannenkoeken recept
INGREDIËNTEN PANNENKOEKEN
VOOR ONGEVEER 18 DUNNE PANNENKOEKEN
∙ 500 gram bloem
∙ 100 gram boekweit
∙ 3 eieren
∙ 1,5 liter melk
∙ snuf zout
ZO MAAK JE HET
Doe de eieren en melk in een grote kom en mix door elkaar. Je… - Poffertjes recept
Neem een emmer of beslagkom.
Vul met 0,7 ltr lauw water
en 0,7 ltr lauwe volle melk.Voeg toe;
2 tot 4 eieren
120 gram fijne suiker
snufje zout
18 tot 24 gram bakpoeder
en 1 kg tarwebloem.Mengen, en klaar om poffertjes te… - Recept voor Brusselse wafels
Recept voor Brusselse wafelsVerwarm de Brusselse wafelmachine tenminste 15 minuten voor:
- Sluit het apparaat aan.
- Zet de schakelknop op 220 ° C.
- Houd het wafelijzer tijdens het voorverwarmen gesloten. BELGISCHE WAFELS -… - Zelf Stroopwafels maken
Stroopwafeldeeg ingredienten:
∙ 240 g bloem
∙ 95 g basterdsuiker geel
∙ 80 g boter - op kamertemperatuur
∙ 1 ei
∙ 1 mespuntje zout
∙ 1 mespuntje kaneelpoeder
Extra nodig∙ plasticfolie
∙ kniepertjesijzer
∙… - Luikse wafels recept
Luikse wafels zelf maken?
Hier is het recept.
----------
Ingredienten voor 8 tot 10 wafels.
250 gram bloem
7 gram gedroogde gist
1 theelepel suiker (fijn)
1/2 theelepel zout
115 gram lauwe melk
15 gram gesmolten roomboter…
Recepten
Heerlijke recepten om zelf mee aan de slag te gaan.
Heeft u een tip of een lekker recept wat hier niet mag ontbreken?
Laat het ons weten op info@pannenkoekenwinkel.nl