Nederland

Contact Nederland 

Pannenkoekenwinkel is een dochteronderneming van vandeMeester.com

U kunt ons bezoeken op afspraak.

Telefoon vast: 0527 769 087 tijdens kantooruren.
Mobiel en Whatsapp van 9 tot 21 uur: 0621842744

Of per email: info@pannenkoekenwinkel.nl 

 

OVER ONS

Wij zijn vandeMeester.com, specialisten in het ontwikkelen van bakmixen met onze eigen receptuur voor pannenkoeken, poffertjes, crêpes, wafels churros en stroopwafels. Wij ontwikkelen onze mixen met de beste ingrediënten voor de perfecte smaak. Met meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop kijken wij naar de reacties van onze klanten. Met “lekker”nemen wij geen genoegen. Uiteraard werken wij samen met de beste leveranciers en specialisten in ons vakgebied.

Inmiddels doen wij zaken met duizenden klanten in meer dan 80 verschillende landen. U vindt onze producten over de hele wereld. Onze klanten bevinden zich zelfs in landen waar je een oer-Hollands product niet verwacht, zoals in Kazachstan of in Riyad (Saoedi-Arabië)

Bij ons kunnen onze klanten naast onze eigen ontwikkelde mixen ook terecht voor apparatuur, kleinmateriaal, disposables en verhuur. Kijk hiervoor op onze webshop www.pannenkoekenwinkel.nl

In ons bedrijf hebben wij een Experience Center ingericht. Uiteraard kunt u deze altijd komen bezoeken. Hier kunt u kennis maken met apparatuur van onder andere Neumärker. Ook is er de mogelijkheid tot het uitproberen van de apparatuur. Proef, bekijk en ervaar de smaakbeleving van de bakmixen en professionele apparatuur van ons bedrijf.

Wij zijn uiteraard specialist in pancakes. Kijk hiervoor op PANCAKE-REVOLUTION.COM  Dit pannenkoeken foodconcept is ontwikkeld voor de snelle horeca zoals fastfood restaurants, lunchrooms, eetcafe, IJssalon, kiosk en bedrijfskantines. Wat is er zo speciaal aan de Pancake-revolution machine?  Het heeft een geweldige smaak en kleur, heeft een doorsnede van 30 cm, is binnen slechts 1 minuut gebakken en zonder zware pannen of op gas te bakken.

Om ervoor te zorgen dat kennis nooit verloren gaat bieden wij ook diverse trainingen en workshops aan in onze academie. Er zijn mogelijkheden voor een online training tot een Masterclass op locatie.

Ook coaching bij het opstarten van uw eigen onderneming of verbeteren van uw onderneming is een optie die vandeMeester.com biedt.

Kortom vandeMeester.com is een totaalleverancier van kennis, apparatuur en grondstoffen om u te helpen met het bakken van de beste en lekkerste pannenkoeken, poffertjes, crêpes, wafels en stroopwafels.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen:

Ook voor ons is onder andere de plastic soep in de oceaan een probleem die wij niet groter willen maken. Hierdoor is onze visie gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij dragen ons steentje bij door onder andere onze verpakkingen van biologisch afbreekbaar papier te maken. Ook werken wij samen met een organisatie die zich richt op de ontwikkeling van mensen met een relatief grote afstand tot de arbeidsmarkt. Zo helpen ze ons met de inpakwerkzaamheden.

© 2017 - 2024 Pannenkoekenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel