Navigatie

Recept voor chocoladesaus

Artikel 1 van 3 Volgende

Verse chocoladesaus (voor ongeveer 25 pers.)
− Breng 200 ml water met 200 g kristalsuiker aan de kook tot je een suikerwaterstroop verkrijgt.
− Meng daar ruim 400 g gesmolten, zwarte chocolade en een klontje verse boter onder.
− Laat afkoelen onder voortdurend roeren. Indien gewenst, kan nu nog wat room toegevoegd worden.
− Deze chocoladesaus kan lauw gebruikt worden, daar ze niet snel stolt !

Aanbieding

Gastenboek

  • 09-04-2019 - div leveringen sublieme service en contact geweldig succes mannen...  lees meer
  • 28-02-2019 - Super bedrijf en perfecte service. Dirk is een toppertje! En...  lees meer
  • 15-01-2019 - Poffertjesplaat en mix gekocht voor levering naar Groot Brittanie. Alles...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2019 Pannenkoekenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel