Sorteer op
per pagina
  • Stroopwafel Foodconcept
    Stroopwafel Foodconcept
    € 1.965,85
  • Master training stroopwafelbakker
    Master training stroopwafelbakker
  • Video training + Ebook Stroopwafelbedrijf starten (Eng)
    Video training + Ebook Stroopwafelbedrijf starten (Eng)
    € 645,00
  • Stroopwafelsnippers 2,5 kg
    Stroopwafelsnippers 2,5 kg
    € 3,72
  • -17%

    Orangestroopwafel - de andere stroopwafel 10 cm - per twee verpakt
    Orangestroopwafel - de andere stroopwafel 10 cm - per twee verpakt
    € 1,99 € 1,65
  • Roomboter Stroopwafel 13 cm vers gebakken per 2 verpakt.
    Roomboter Stroopwafel 13 cm vers gebakken per 2 verpakt.
    € 1,91
  • Mini stroopwafels doos van 14 x 16 stuks - blanco
  • NIEUW

    Doos 12 pakjes Stroopwafels van 8 stuks
    Doos 12 pakjes Stroopwafels van 8 stuks
    € 15,48
  • Doos stroopwafels blanco 15 pakjes van 10 stroopwafels
    Doos stroopwafels blanco 15 pakjes van 10 stroopwafels
    € 31,44
  • bestelartikel

    Pallet stroopwafels blanco 8 in folie voor export
    Pallet stroopwafels blanco 8 in folie voor export
    € 2.091,39
  • Stroopwafels 18 x 2 duo pack in toonbankdoos
    Stroopwafels 18 x 2 duo pack in toonbankdoos
    € 9,99
  • Stroopwafel Jumbo 36 stuks in toonbankdoos
    Stroopwafel Jumbo 36 stuks in toonbankdoos
    € 12,95
  • Stroopwafel kanjers showbox 15 x 2 stuks
    Stroopwafel kanjers showbox 15 x 2 stuks
    € 8,59
  • Chocolade kanjers showbox 24 st
    Chocolade kanjers showbox 24 st
    € 11,25
  • Witte Chocolade Kanjers Stroopwafels 24 st in showdoos
    Witte Chocolade Kanjers Stroopwafels 24 st in showdoos
    € 11,40
Sorteer op
per pagina

STROOPWAFELS

Wij verkopen alles voor de startende of ervaren stroopwafelbakker.

Kant en klare stroopwafels van de beste kwaliteit in blanco pakjes, per doos of per pallet.
Superstroopwafels hebben wij ook kant en klaar in een single of duo verpakking.
Alleen nog uw eigen logo erop, en verkopen maar.
Op de markt, festivals, of voor een verkoopactie of voor fundraising.

Stroopwafel innovaties
De stroopwafel bestaat 200 jaar. Al die tijd was het recept vrijwel overal hetzelfde.
Ons moederbedrijf vandeMeester.com heeft geinvesteerd in de ontwikkeling van een stroopwafelmix
waar alleen water aan hoeft te worden toegevoegd. 
Minder vet, luchtiger en krokanter. Lekkerder dan de traditionele stroopwafeldeegjes.
99% van onze klanten zijn het eens. Dit is echt de aller allerlekkerste stroopwafel ter wereld !

Probeert u onze stroopwafelmix ook eens?
Alleen water toevoegen. Lekkerder dan deegjes, minder vet, snel te bereiden en nog goedkoper ook.

Stroopwafel stroop
De export van stroop is lastig vanwege de beperkte houdbaarheid.
Ons nieuwe product, instant stroop lost dit voor onze buitenlandse klanten op.
Instant stroop is een droge poeder, de klant mengt dit zelf met water in een pan, even de kook erover en voila... Stroop.

Stroopwafeldeeg
Wij produceren in eigen huis deeg voor de stroopwafelbakkers.
Versturen kan, wij verpakken het deeg in emmers of in plakjes per doos.

Zelf ook stroopwafelbakker worden? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en meer informatie.


Zelf stroopwafels maken: 7 handige tips ( Bron: Rutger bakt)
https://rutgerbakt.nl/koek-recepten/zelf-stroopwafels-bakken/

Bij het bakken van stroopwafels is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ik geef je een aantal handige tips zodat zelf eenvoudig heerlijke stroopwafels op tafel zet.

  1. Per wafel heb je ongeveer 40 gram deeg nodig, al is dit natuurlijk afhankelijk van de grootte van de uitsteker. Ik raad je aan om de deegbolletjes af te wegen. Zo weet je zeker dat alle wafels groot genoeg worden.
  2. Verwarm het ijzer voor op de hoogste stand en vet het voor het eerste gebruik heel licht in met wat bakspray of olie. 
  3. Zorg dat het stroopwafelijzer goed gesloten is tijdens het bakken, anders worden de wafels aan één kant veel dikker dan aan de andere kant. Bak de wafels zo’n 1-3 minuten, tot ze mooi goudbruin zijn.
  4. Haal de wafels na het bakken met een spatel of paletmes uit het ijzer en gebruik een ronde uitsteker om er een mooie wafel uit te steken. Wacht daar niet mee, maar doe dit gelijk als de koek uit het ijzer komt. Behalve dat de stroopwafel nu mooi rond wordt, zorgt het afsnijden van de randjes er ook voor dat je de wafel veel makkelijker doormidden kunt snijden. Gooi de restjes niet weg, maar snoep ze op of gebruik ze om een taart of dessert mee te garneren.
  5. Gebruik een scherp mesje om de wafels doormidden te snijden. Dit lukt alleen als de wafel nog warm is. Eenmaal afgekoeld is het niet meer te doen om de wafel door te snijden. Als het heel lastig gaat om de wafel door te snijden, dan heeft de wafel waarschijnlijk iets te lang gebakken. Bak de volgende stroopwafel dan iets korter.
  6. Zorg dat de stroop al warm is voordat je het op de wafels smeert, zo’n 60 °C. Als de stroop te koud is, dan is deze lastig uit te smeren op de wafel. Is de stroop te heet, dan is deze te dun en druipt het sneller uit de wafel.
  7. Bestrijk een helft van de wafel met de warme stroop en druk daar de andere helft op. Leg de stroopwafel op een rooster om af te koelen of eet ‘m gelijk op! Afgekoeld kunnen de stroopwafels luchtdicht verpakt en bewaard worden. Je kunt ze zeker 1-2 weken bewaren, maar versgebakken vind ik ze zelf het allerlekkerst!

 

 

 

Professioneel stroopwafelbakker worden?
Wij helpen wij met begeleiding en trainingen.
TIP: www.stroopwafelacademy.com

  • pannenkoekenwinkel.nl
  • Poffie
© 2017 - 2022 Pannenkoekenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel