Plaatstalen pannenkoekenpan inbakken

Artikelnummer: FAQ
Artikel 12 van 20

Gefeliciteerd met de aankoop van uw plaatstalen koekenpan.

U kunt de pan echter niet direct gebruiken, de pan moet eerst worden behandeld / ingebakken voor het eerste gebruik.

Stap 1
Zet de pan op een wartebron, en voeg olie in de pan toe.
Doe hier flink wat aardappelschillen en zout bij, en laat dit flink bakken.

Stap 2
Neem een keukendoek en wrijf de schillen en het zout in het oppervlakte van de pan.

Stap 3
Maak de pan leeg, er is nu een aanslag in de pan achtergebleven.

Stap 4
Wrijf met zout de aanslag in de pan los / schoon.
Doe dit niet op het vuur.

Stap 5
Verwijder het vuile zout en veeg de pan schoon.
Giet een beetje olie in de pan.

Stap 6
Verspreid de olie met een schone doek over het oppervlak van de pan.
De pan is nu klaat voor gebruik.

Tip van Dirk;
Gebruik bij stap 6 rijstolie in plaats van zonnebloemolie of olijfolie.
Rijstolie heeft een hogere verbrandings temperatuur.
 

© 2017 - 2024 Pannenkoekenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel