Stroopwafels maken en houdbaarheid

Artikel 9 van 20

De houdbaarheid van een stroopwafel hangt voornamelijk af van het vetgehalte in het stroopwafeldeeg
en de hardheid van de stroop.

De stroopwafelmix van onze webshop is ontwikkeld voor de beste kwaliteit Superstroopwafel.
U kunt de houdbaarheid hiervan verlengen door tijdens het mixen van het deeg wat gesmolten margarine of gesmolten roomboter toe te voegen.

Hoe harder de stroop is, hoe minder vocht er wordt afgegeven aan de stroopwafelkoek.
Hoe langer de houdbaarheid.

Verpak de stroopwafels voor een langere houdbaarheid, liefst luchtdicht.

Koel de stroopwafels om ze langer vers te houden.

Bevries de stroopwafels om ze lang op te slaan.

Inpakken in een folie ?
Haal zoveelmogelijk de lucht uit de verpakking voor langere houdbaarheid.
Een vacuummachine is hiervoor de beste optie.

Zelf pakjes stroopwafels maken?
Dat is economisch niet haalbaar.
Wij verkopen u graag blanco pakjes stroopwafels, zonder een naam erop.
Plak uw eigen sticker erop, en voila.... Uw eigen stroopwafelmerk.

© 2017 - 2024 Pannenkoekenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel